Takelbedrijf A20
A20

Takelbedrijf in A20  maakt de weg weer begaanbaar 

Staat u langs de kant met pech? Of heeft u een ongeval gehad waarbij uw voertuig naast de weg is beland? Kortom: heeft u een vakkundig en zorgvuldig takelbedrijf in A20 nodig? Neem direct contact op met Jan van de 

Graaf takelbedrijf in A20. Jan van de Graaf is een takelbedrijf in A20 dat al vele jaren bestaat en in het bezit is van de familie. Wij hebben dienstverlening, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

 Dit maken wij mogelijk door het enorme wagenpark en het vaste team. Onze medewerkers zijn vakkundig, goed geschoold en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op betrokkenheid van ons takelbedrijf in A20 kunt u altijd rekenen. Tevens zijn wij lid van CTE – Coöperatie Transport Europa, een samenwerking tussen bergers en opdrachtgevers voor het halen en wegbrengen van auto’s. Elke opdrachtgever, van een particulier tot de overheid, is verzekerd van takel en bergingswerkzaamheden die feilloos worden verzorgd. De Belastingdienst behoort immers niet voor niets al meer dan 20 jaar tot een vaste opdrachtgever van Jan van de Graaf takelbedrijf in A20.

Ongeval

Als er een ongeluk is gebeurt is het van belang dat de obstakels snel van de weg worden verwijderd. Wanneer er een groot ongeval is gebeurt is er wat groter materieel nodig om de weg vrij te maken. Daarvoor beschikt Jan van de Graaf takelbedrijf in A20 over speciale wagens en materieel om tijdens deze situaties de weg begaanbaar te maken. Voorbeelden van grote ongevallen waarbij wij te hulp schieten zijn o.a.: 

  • Omgevallen boom
  • Gekantelde vrachtwagen
  • Een te water geraakte auto
  • Gebroken lantaarnpaal 

Al deze problemen kan ons takelbedrijf in A20 binnen mum van tijd verhelpen. 

Doorstroom

Ook na een verkeersongeval is doorstroom van het verkeer heel erg belangrijk. Dit is niet alleen van belang ter voorkoming van files maar ook voor de veiligheid van het overige verkeer. Voor snelle service bent u bij Jan van de Graaf takelbedrijf in A20 aan het juiste adres. Het bergen van voertuigen behoort namelijk tot één van onze kerntaken. Dit vak vraagt om de beste wagens zodat de voertuigen snel en vakkundige worden geborgen. Onze voertuigen zijn speciaal gemaakt om andere voertuigen weg te slepen. Momenteel beschikt Jan van de Graaf takelbedrijf in A20 over 10 auto’s die elk zijn eigen specialiteit heeft. 

Optimale service

Jan van de Graaf takelbedrijf in A20 is een bedrijf dat met een breed scala aan diensten, materiaal en vakmensen optimale service kan verlenen. Graag staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op en zorg ervoor dat de mobiliteit op gang blijft, ook na een ongeval. 

Neem contact op

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.

Stel uw vraag

Takelbedrijf | A20

Direct contact
Ons Doel

Ons Doel

Een goede en snelle service.
Waarbij klantvriendelijkheid voorop staat.

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.
Onze Diensten

Onze Diensten

Niets is ons teveel gevraagd. Wij hanteren een strategische aanpak!.

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.
Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u. Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.

Copyright © 2021 Jan van de Graaf Jr. B.V. |Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM