Bergingsbedrijven  Ridderkerk
Ridderkerk

Bergingsbedrijven in Ridderkerk voor takelen, bergen en transporteren 

Kunt u als gevolg van een ongeval niet meer verder met uw auto? Is uw auto in de sloot of berm beland en hebt u dringend hulp nodig? Weet u niet welke bergingsbedrijven in Ridderkerk u het beste kunnen helpen? 

Bel dan Jan van de Graaf. Jan van de Graaf behoort tot de beste bergingsbedrijven in Ridderkerk en heeft al meer dan 100 jaar ervaring binnen deze branche. Bergingsbedrijven in Ridderkerk zijn gespecialiseerd in het bergen van zowel kleine als grote voertuigen. Als ervaren bergingsbedrijf bieden we de meest uiteenlopende diensten aan zoals:

  • Takelen
  • Bergen
  • Transporten
  • Pechhulp

Indien u bergingsbedrijven in Ridderkerk zoekt zijn wij hét aanspreekpunt. 
Ongeval, wat nu?
Als bestuurder van een auto kunt u helaas bij een ongeval betrokken raken. Indien dit gebeurt is het belangrijk dat uw auto snel van de weg wordt gehaald om verdere schade en ongevallen te voorkomen. Om dit te realiseren hebt u bergingsbedrijven in Ridderkerk nodig die snel te hulp schieten. Als één van de beste bergingsbedrijven in Ridderkerk kunt u contact opnemen met Jan van de Graaf. Onze gediplomeerde chauffeurs weten als geen ander hoe ze moeten handelen bij dit soort situaties. Of het nu gaat om kleine of grote voertuigen, bergingsbedrijven in Ridderkerk  zijn gespecialiseerd in het bergen van alle soorten voertuigen.

Bekend 

Jan van de Graaf behoort tot de bekendste bergingsbedrijven in Ridderkerk. Dit komt omdat wij al meer dan 100 jaar geleden begonnen zijn met het repareren van stalen wielbanden. Toen de zonen het overnamen groeide het bedrijf steeds verder. Wat uiteindelijk begon als een garage om afgesleepte auto’s te stallen groeide uit tot een groot bergingsbedrijf.  Vandaag de dag behoren we tot de bergingsbedrijven in Ridderkerk met 10 wagens om de meest uiteenlopende klanten van dienst te kunnen zijn. Het werk komt binnen via speciale alarmcentrales voor bergingsbedrijven in Ridderkerk. Ook de politie en Belastingdienst bieden ons klussen aan.

Voordelen

Jan van de Graaf biedt vele voordelen ten opzichte van bergingsbedrijven in Ridderkerk. Zo zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, hebben we jarenlange ervaring en een goed uitgerust wagenpark. We kunnen schadevrij takelen en slepen zoals u mag verwachten van bergingsbedrijven in Ridderkerk. Tevens beschikken we over de benodigde bergingsdiploma’s. Heeft u vragen? Of wilt u weten wat bergingsbedrijven in Ridderkerk voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u vrijblijvend te woord. 

 

Neem contact op

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.

Stel uw vraag

Bergingsbedrijven | Ridderkerk

Direct contact
Ons Doel

Ons Doel

Een goede en snelle service.
Waarbij klantvriendelijkheid voorop staat.

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.
Onze Diensten

Onze Diensten

Niets is ons teveel gevraagd. Wij hanteren een strategische aanpak!.

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.
Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u. Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.

Copyright © 2020 Jan van de Graaf Jr. B.V. |Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM