Bergingsbedrijf A20
A20

Bergingsbedrijf in A20 helpt u weer op weg na pech 

Heeft u pech met de auto of een ongeluk gehad? Jan van de Graaf is hét bergingsbedrijf in A20 en staat direct voor u klaar. Als gespecialiseerd bergingsbedrijf in A20 zijn wij dagelijks vele mensen van dienst met het verlenen van pech service. Door de jaren heen zijn wij als bergingsbedrijf in A20 een waar begrip geworden binnen de bergingsbranche. Wat zo’n 100 jaar geleden begon als klein bedrijf onder leiding van de opa van

 Dhr. Van de Graaf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bergingsbedrijf in A20 met een flink wagenpark. Door de jaren heen heeft Jan van de Graaf een enorme groei doorgemaakt en mogen een aantal bekende namen tot onze klantenkring benoemen. Zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn de kernwoorden waarmee wij bergingswerkzaamheden uitvoeren. Met ons team dat bestaat uit 9 man personeel zijn wij vandaag de dag nog steeds hét bergingsbedrijf in A20. Onze medewerkers voldoen aan alle opleidings- en veiligheidseisen die nodig zijn binnen deze branche. Of het nu gaat om particulieren, de overheid, politie of autobedrijven,  Jan van de Graag bergingsbedrijf in A20 staat direct voor u klaar.

Werkwijze 

Een ongeluk zit ik een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Jan van de Graag bergingsbedrijf in A20 transporteert tal van soorten wagens. Doordat we al jaren dit werk doen kunnen wij uw voertuig overal uit halen, te denken aan:

  • Sloot
  • Vangrail
  • Weg
  • Graskant 

Jan van de Graag bergingsbedrijf in A20 sleept uw voertuig zo snel mogelijk af en brengt deze naar de schadehersteller. Natuurlijk overleggen we eerst met de verzekeringsmaatschappij waar de auto naartoe gebracht mag worden. Op het bergingsbedrijf in A20 wordt vervolgens contact met uw verzekeringsmaatschappij opgenomen om er voor te zorgen dat u uw reis kunt vervolgen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van uw maatschappij. 

Waarom Jan van de Graaf?

Van een bergingsbedrijf in A20 mag u verwachten dat het bergen op een professionele wijze gebeurt. Jan van de Graaf bergingsbedrijf in A20 beschikt over het juiste en goedgekeurde bergingsmateriaal die ervoor zorgen dat uw voertuig zonder verdere schade vervoerd wordt. Tevens wordt dit bestuurd door ons gediplomeerde personeel die als geen ander weten hoe zij met de spullen om moeten gaan. Het team van Jan van de Graag bergingsbedrijf in A20 is op de hoogte van de laatste technieken. 

Pech?

Jan van de Graag bergingsbedrijf in A20 staat direct voor u klaar. Wij zijn snel ter plekke en door ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u snel van dienst zijn. Indien gewenst regelen we vervangend vervoer. Dankzij ons bergingsbedrijf in A20 kunt u uw rit weer vervolgen. 

Neem contact op

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.

Stel uw vraag

Bergingsbedrijf | A20

Direct contact
Ons Doel

Ons Doel

Een goede en snelle service.
Waarbij klantvriendelijkheid voorop staat.

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.
Onze Diensten

Onze Diensten

Niets is ons teveel gevraagd. Wij hanteren een strategische aanpak!.

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.
Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u. Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!

Jan van de Graaf Jr. B.V. logo
Jan van de Graaf Jr. B.V.

Copyright © 2021 Jan van de Graaf Jr. B.V. |Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM